lauantai 27. heinäkuuta 2019

Kolmas leiripäivä

Kesän kuumin päivä edessä, eli ehdoton hattupakko ja jatkuvaa vedenjuontia. Lämpötila nousee lähemmäksi kolmeakymmentä, mutta onneksi leirillä on ohjelmassa VESI- laakso. Päivä alkoi perinteisesti lipunnostolla ja aamiaiseksi nautittiin maukasta mysliä ja jugurttia. 




VESI- laakson ajaksi siirryimme viereiselle Isonkiven Uimarannalle.  Rannalle lähdettiin melkein heti aamupalan jälkeen. Kuljimme jalan noin kolmen kilometrin pituisen reitin. Kaikki jaksoivat hienosti kävellä, toiset hitaammin kuin toiset.





Laaksossa ohjelmassa oli vapaata uimista uimavalvojien valvovan silmän alla. Halukkaat pystyivät myös laskemaan vesiliukumäkeä, ottamaan aurinkoa, osallistua vesisotaan tai muihin aktiviteetteihin. 





Veteen sai mennä kainaloihin asti ja uimaparin kanssa


Lounaaksi uimisen välissä nautittiin vegespydäriä.

Ja jälkiruuaksi mehujäätä

Päivän aikana nautittiin paljon vettä ja vesipisteillä pystyi täyttämään vesipulloa



 Iltapäivällä palattiin leiriin päivälliselle kävellen ja päivälliseksi nautittiin chili con soijaa.


Sudareiden viimeisen illan kunniaksi pidettiin iltanuotio jossa päästiin nauttimaan yhteislauluista, leikeistä ja sketseistä. Ilta päätettiin yhteiseen sisaruspiiriin.
Päivä oli kaiken kaikkiaan hyvin onnistunut. Pientä punaa oli naamoissa havaittavssa osalla, mutta suurilta palamisilta vältyttiin. "Ehdottomasti paras päivä", kuului monen lapsen suusta.
 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti