maanantai 29. heinäkuuta 2019

Viides leiripäivä

Maanantain päivään herättiin leirin ulkopuolelta yörastilta kahdeksan maissa. Yö unet olivat jääneet haikilla normaalia lyhyemmiksi, mutta se oli leirissä enemmän ylpeilyn aihe kuin ärtymyksen. Laavut purettiin, pakattiin ja aamiainen valmistettiin itse trangian avulla. Matkaan lähdettiin samassa järjestyksessä kuin yö-rastille oli tultukin.



Yörastilla eräistä yön tehtävistä oli kutoa neliönmuotoinen tilkku ja ensimmäisellä rastilla nämä tilkut ryhmä kerrallaan kiinnittivät oman tilkkunsa mukaan kunnes siitä syntyi lopulta tilkkutäkki.

Muilla rasteilla SUOMI- teeman mukaisesti oli kännykän- ja saappaanheittoa, eukonkantoa ja ruuanlaittoa. Lisäksi lopussa oli ensiapurasti ja maaliin kiri (eli pisteitä jaetaan sen mukaan kuinka nopeasti siirtyy tietyn matkan). Ensimmäiset saapuivat ennätysajassa maaliin ja loput tasaisin väliajoin viimeinen noin. 3tuntia myöhemmin. Haikki oli leiriläisten mielestä mukava kokemus, rastit olivat kivoja ja reitti sopivan pituinen. Voittaja vartio paljastetaan huomisen blogipostauksessa!







Haikin jälkeen oli ohjelmassa omaa huoltoa, peseytymistä ja lepäämistä. Lisäksi oli mahdollisuus kiipeillä viimeistä kertaa.
Illalla päästiin ensimmäistä kertaa ylämökkiin, jossa oli illalla leffailta. Elokuvan valinta tehtiin kahoot- äänestyksellä ja ylivoimaiseksi voittajaksi nousi emoji- elokuva! Leipää, kaakota ja popcornia oli mukava syödä samalla kun nautti hyvästä leffasta, hyvässä seurassa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti