keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Viimeinen leiripäivä

Aamulla noustiin haikein mielin viimeiseen lipunnostoon. Yöllä oli satanut ensimmäistä kertaa leirinaikana ja aamulla oli hyvin raikas olo. Aamupalaksi nautittiin buffet-aamiainen eli leiriläisillä oli mahdollisuus valita monesta ruuasta. Puurosta, jugurttiin ja leipään.






Aamupalan jälkeen alkoi pakkaaminen, siivoaminen ja paikkojen purku.  Asiat saatiin suoritettua ajallaan ja nopeemmat auttoivat hitaampia. Yhteistyöllä saatiin asiat sujumaan!






Ennen lounas annettiin vielä palautetta ja pidettiin löytötavarahuutokauppa. Maukkaan paellan jälkeen pidettiin vielä herkkulan loppuun myynti. Sen jälkeen bussit kurvasivat pihalle ja oli aika aloittaa bussimatka kotiin.



Osa johtajista jäi vielä leiriin purkamaan ja huoltamaan kalustoa loppupäiväksi. Asiat saatiin suurimmaksi osaksi hoidettua vielä tämän päivän aikana. Lippukuntien kuvapankkeihin ilmestyy vielä kuvia tämän viikon aikana.

Kiitos kaikille, jotka ovat blogia lukeneet. Toivottavasti kotiin palasi lapsi hyvillämielin ja täynnä uusia kokemuksia.
Nähdään tulevissa partiotapahtumissa!


💓: Senna Nuotio, karhunvartijat,  viestintä- ja somepäällikkö


Leirin palautelomake: ilmestyy lähipäivinä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti