perjantai 26. heinäkuuta 2019

Toinen leiripäivä

Ensimmäisestä yöstä selvitty! Kaikki myös saapuivat lipunnostoon lähes ajallaan, toisilla hieman enemmän unihiekkaa silmissä. Tehokkaan lipunnoston jälkeen nautittiin perinteinen kaurapuuro, hillo ja ruisleipä aamupala.









Päivän ohjelmassa leiriläiset pääsivät kiertelemään VOIMA ja ILMA- laaksoissa.

VOIMA- laaksossa keskityttiin itsensä ylittämiseen ja uuden kokeiluun kiertäen kolmea pistettä.

 Ensimmäiseltä pisteeltä löytyi maitokorikiipeilyä, jossa piti valjaiden varassa pinota maitokoreja päällekkäin mahdollisimman monta. Sudenpennuilta löytyi hurja suoritus yhteensä 18 koria päälekkäin. Koko päivän ennätyksen teki Nea tarpojista pinoten yhteensä 22 koria päällekkäin.













Ramboradalla ylitettiin vesistöä ja kilpailtiin aikaa vastaan radalla.








Kolmannella pisteeltä löytyi suurin jännitysksen aihe kun päästiin kalliokiipeilemään. Kahdelta pisteeltä löytyi erilaiset ja vaikeusasteiset radat.
Leiriläisiltä löytyi upeaa taisteluhenkeä sillä reitti oli haastava. Onnistumisprosentti maaliin asti pääsemisessä oli hyvin korkea yrittäneillä.

Nella HaHasta suoritti loppuun asti molemmat radat kertoen että: "Oli aika haastavaa, mutta todella kivaa".













Linssikeitto lounas oli laaksojen välissä kun puolet kiersivät toista laaksoa ja toiset toista. Lounaan jälkeen oli myös päivän odotetuin hetki kun Herkkula eli leirin kiska avautui ensimmäistä kertaa! Jonot olivat niin isot että aikataulukin vähän venyi, mutta se ei ketään haitannut kun oli uudet herkut rinkassa.






ILMA- laaksossa kierreltiin erilaisia ilmaan liittyviä rasteja. Puhallettiin saippuakuplia, tehtiin origami veneitä, leikittiin ilma-aiheisia leikkejä, taiteltiin ilmapallo eläimiä ja  ratkotiin morsetusta. Suosikiksi nousi ilmapalloeläinten taittelu, sillä pallotkin loppuivat kesken!


Mifu paneerin ja riisin eli päivällisen jälkeen oli saunojen vuoro. Sudarit saunoivat ja peseytyivät ensin sillä aikaan kun seikkailijat ja tarpojat painoivat leiripaitaan KAIKU- logoa. Kun hommat oli hoidettu niin vaihdettiin päittäin. Maukkaan iltapalan eli marjarahkan jälkeen mentiin iltatoimiin ja painuttiin pehkuihin hieman eilistä aikasemmin. Huomisen rantapäivä varmasti monella mielessä.














Valmiina päivän ohjelmaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti