sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Neljäs leiripäivä

Neljäs ja sudenpentujen viimeinen leiripäivä käynnistyi hieman myöhemmin kuin edelliset aamut. Herätys soi tuntia myöhemmin kuin edelliset aamut ja lippu nousi salkoon vasta kello yhdeksän. Aamutoimet tehtynä ja aamupuuro syötynä oli hyvä aika aloittaa pakkaaminen. Sudenpennut pakkasivat kotiinlähdön vuoksi ja seikkailija-tarpojat haikille lähdön vuoksi.




Helteen aikana on hyvä juoda paljon nestettä


Vanhempia odotellessa...

Kello puoli yhdeltätoista saapuivat ensimmäiset vanhemmat. Leiriläiset ottivat vanhemmat iloisena vastaan, mutta samalla oli pientä haikeutta siitä että leiri oli tulossa päätökseen.
Vanhempien kanssa nautittiin hyvästä hellesäästä esitellen paikkoja. Lounaaksi syötiin yhdessä vierailupäivien perinteenä hernekeittoa ja ruisleipää. Lounaan jälkeen Herkkula avautui ja tuli mahdollisuus kanotoida, kiipeillä kalliolla tai maitokoreissa ja pelailla lautapelejä.




 Vierailupäivän päätteeksi jaettiin vielä ikäkaudenmerkkejä ja ansiomerkkejä. Sudenpääsoljen soljen ansaitsivat Hahasta Aida, Seela, Sara ja KaVasta Lenni ja Enni.
Karhunvartijoiden kiertävän "vanha patruuna" palkinnon sai Lauri ja Suomenpartiolaisten pronssisen ansiomitalin sai Lotta Hahasta.



 Vieraiden ja sudenpentujen lähdettyä kotiin oli seikkailijoilla ja tarpojilla ruoka ja sen jälkeen alkoi kauan odotettu haikki. Haikissa kisattiin tällä kertaa Suomi- teemalla. Yhteensä 9 vartiota aloitti haikin lähtö rastilta, jossa tehtävänä oli rakentaa lipputanko ja virkata suomenlippu.



Vartion yhteisiä tavaroita



Myöhemmiltä rasteilta löytyi pistesuunnistusta ja erilaisten asioiden tunnistamista. Nyt tämän yön leiriläiset viettävät metsässä nukkuen haikkivartioissaan laavuissa. Yörastilta löytyy myös tehtäviä, jotka pitää suorittaa yön aikana. Jännittävä yö siis edessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti